Bildbehandling/Manipulation

bild inne.jpg

INtresserad?

Klicka på beställ för att komma till vår wetransfer-sida och skicka bilderna direkt.

Renovera bilden

Bildbehandling är ett väldigt stort begrepp, jag kommer inte försöka förklara vad det är, jag kommer istället berätta vad vi har gjort och vad det kostar. Vi väljer att kalla detta för bildbehandling då vi delar upp retusch som en separat produkt, läs mer om retusch genom att gå in på retusch-fliken.

Vi redigerar bilder, lägger till saker, ändrar om och gör det snyggt. Vi har verktygen. 2017 kontaktade Atlas Copco oss och skulle byta namn till Epiroc. Bilderna behövde genomgå en rebranding, alla deras maskiner och produkter skulle ersätta Atlas Copco med Epiroc, Över 7500 bilder totalt blev det och vi är mycket stolta över resultatet.

På många bilder var det regn och jord långt in i grottmörkret, uppgiften var att lägga till vector-grafik och matcha bilden, ljuset och inte få det att kännas inklippt, realism i varje detalj.

Vi gör uppdrag åt Samsung, ICA, Axis,SJ för att bara nämna några stycken och kravet på oss är stort, vi måste leverera bilder som ska presenteras på stora displayer, affischer eller tryckas i tidningar. Att vi fortfarande får förtroende år efter år från dessa företag är ett stort kvitto på att vi gör rätt och kan stolt säga att vi är att räkna med för ett bra resultat.

VARFÖR SQUIDPIX?

1. Kommunikation. Med oss finns det ingen översättning eller tidsskillnad. Du kan när som helst ringa, skicka meddelande eller komma över för att lösa ett problem.

2 Kvalitet. Vi värdesätter vårt varumärke, vi är utbildade och håller en väldigt hög standard. Våra kunder är återkommande sedan start och vi satsar på att hålla ett starkt band med våra kunder.

3 GDPR. I och med att Squidpix sitter i Sverige så har vi inga som helst problem att skriva avtal. Vi har idag avtal med många av våra kunder. En bild är en personuppgift, slutkunden kommer behöva veta ifall bilderna skickas till Kina, Thailand eller Indien. Då är det bättre att bilderna redigeras i Örebro.

Bildbehandling_inne.jpg

525 kr

PER TIMME

shutterstock_608066900.jpg

Gränslös redigering

Din bild, dina instruktioner, resten löser vi.

Det finns ingenting vi inte kan göra när det gäller att redigera en bild efter instruktioner. Allt är en fråga om tid.

Namn *
Namn