BRÖLLOPSREDIGERING

brölopp_inne.jpg

INtresserad?

Klicka på beställ för att komma till vår wetransfer-sida och skicka bilderna direkt.

Den stora dagen

Det tas mycket bilder under den stora dagen. Ibland så mycket att det inte finns tid att redigera. Den goda nyheten är att vi har tid och vi gör det bra.

När du beställer denna tjänst är det viktigt att skicka med en referensbild som vi kan utgå ifrån. Leveranstiden beror också på, men vi tar helst 2-3 dagar på oss, vi kan lösa akuta ärenden inom 24 timmar ved behov.

Vi redigerar i Adobe Lightroom & Photoshop.

Om ni har några frågor så är det bara att kontakta oss & Ni kan också prova oss gratis genom att skicka ett gäng bilder så får ni se resultatet innan ni anlitar oss.

Varför Squdpix?

1. Kommunikation. Med oss finns det ingen översättning eller tidsskillnad. Du kan när som helst ringa, skicka meddelande eller komma över för att lösa ett problem.

2 Kvalitet. Vi värdesätter vårt varumärke, vi är utbildade och håller en väldigt hög standard. Våra kunder är återkommande sedan start och vi satsar på att hålla ett starkt band med våra kunder.

3 GDPR. I och med att Squidpix sitter i Sverige så har vi inga som helst problem att skriva avtal. Vi har idag avtal med många av våra kunder. En bild är en personuppgift, slutkunden kommer behöva veta ifall bilderna skickas till Kina, Thailand eller Indien. Då är det bättre att bilderna redigeras i Örebro.

brölopp_inne2.jpg

19 kr

PRIS per bild

Frågor? Fyll i formuläret nedanför.

Namn *
Namn
Eller företag
Offert, leveranstider, eller vilken fråga som helst.