Fotografering

foto inne 2.jpg

INtresserad?

Kontakta oss och berätta om uppdraget.

känsla för skapandet

Squidpix har blivit med fotograf. Vi har handplockat den fotograf som andas känsla och komposition, som kan ta människor och leda i alla situationer. Så oavsett vad ni behöver så har vi lösningen, snabb leverans och bilderna redigeras såklart av oss på Squidpix.

Vi utgår från Örebro, men fotar överallt i Sverige.

Tveka inte att höra av er ifall det finns några oklarheter.

Timpris 899:-

Paketpris för heldag & halvdag finns, skicka ett meddelande för att diskutera detaljerna.

Varför Squdpix?

1. Kommunikation. Med oss finns det ingen översättning eller tidsskillnad. Du kan när som helst ringa, skicka meddelande eller komma över för att lösa ett problem.

2 Kvalitet. Vi värdesätter vårt varumärke, vi är utbildade och håller en väldigt hög standard. Våra kunder är återkommande sedan start och vi satsar på att hålla ett starkt band med våra kunder.

3 GDPR. I och med att Squidpix sitter i Sverige så har vi inga som helst problem att skriva avtal. Vi har idag avtal med många av våra kunder. En bild är en personuppgift, slutkunden kommer behöva veta ifall bilderna skickas till Kina, Thailand eller Indien. Då är det bättre att bilderna redigeras i Örebro.

4 Kombination. Redigeringen har vi haft med oss länge, men inte fotografen. Nu när vi kan erbjuda både det ena och det andra så kan vi kombinera erbjudanden med både foto och retusch på ett unikt sätt. Vi kan pressa priserna, vara flexibla och leverera blixtsnabbt med samma höga kvalitet från första fototillfälle till redigeringen.

foto inne 2.jpg

899 kr

PRIS per timme

Frågor? Fyll i formuläret nedanför.

Namn *
Namn
Eller företag
Offert, leveranstider, eller vilken fråga som helst.