hopsättning/Ghost Mannequin

ihopsättning_2.jpg

INtresserad?

Klicka på beställ för att komma till vår wetransfer-sida och skicka bilderna direkt.

Framsida/insida

Kläder utan modell måste vara snyggt, det kräver en hopsättning. Insida sätts ihop med framsida och friläggs. I vissa fall förekommer även retusch för att räta ärmar och ta bort veck eller andra störande detaljer.

Vi har jobbat med stora varumärken för denna sortens uppdrag sen 2013.

Bilderna skickas tillbaka som PNG,TIFF eller PSD.

En bra sak att tänka på innan ni skickar bilderna är att ange vilken bakgrundsfärg det kommer vara på, vi kommer alltid utgå från ljusa färger, men skulle det användas mot en mörk fond eller dylikt är det jättebra ifall vi får reda på det för att göra ett så bra jobb som möjligt.

En till sak är ifall det är spets, tex underkläder som ska sättas ihop, vill man ha det frilagt mellan varje mellanrum kommer priset att justeras då det räknas som flera bilder beroende på hur tidskrävande plagget är.

Varför Squdpix?

1. Kommunikation. Med oss finns det ingen översättning eller tidsskillnad. Du kan när som helst ringa, skicka meddelande eller komma över för att lösa ett problem.

2 Kvalitet. Vi värdesätter vårt varumärke, vi är utbildade och håller en väldigt hög standard. Våra kunder är återkommande sedan start och vi satsar på att hålla ett starkt band med våra kunder.

3 GDPR. I och med att Squidpix sitter i Sverige så har vi inga som helst problem att skriva avtal. Vi har idag avtal med många av våra kunder. En bild är en personuppgift, slutkunden kommer behöva veta ifall bilderna skickas till Kina, Thailand eller Indien. Då är det bättre att bilderna redigeras i Örebro.

tebb_2.jpg

45 kr

PRIS per bild

Frågor? Fyll i formuläret nedanför.

Namn *
Namn
Eller företag
Offert, leveranstider, eller vilken fråga som helst.