FRILÄGGNING/MASK/URKLIPP

Uggla.jpg

INtresserad?

Klicka på beställ för att komma till vår wetransfer-sida och skicka bilderna direkt.

Den frilagda bilden

När man pratar om friläggning och masker, är det alltid samma frågor som dyker upp. Hur kan Squidpix konkurrera med Kina, Thailand och Indien? Svaret är enkelt, vi kan så mycket mer. Friläggning är en av våra många produkter, ett första steg som visar på att vi är bra på ALLT som har att göra med bild.

Efter 7 år med återkommande lojala kunder och mängder med roliga projekt, såg vi ett mönster, att de stora projekten började med friläggningar.

Friläggningen i sig var en första kontakt, ibland fick vi förtroende direkt att gå vidare till bildbehandling men ibland frilade vi bilder i flera år för att sedan göra 3D-bilder åt samma företag. Man vet aldrig vart det landar, men förtroende är det viktigaste.

Testa skicka bilder till oss på via www.squidpix.wetransfer.com helt gratis, du kommer inte att ångra dig.

Varför Squidpix?

1. Kommunikation. Med oss finns det ingen översättning eller tidsskillnad. Du kan när som helst ringa, skicka meddelande eller komma över för att lösa ett problem.

2 Kvalitet. Vi värdesätter vårt varumärke, vi är utbildade och håller en väldigt hög standard. Våra kunder är återkommande sedan start och vi satsar på att hålla ett starkt band med våra kunder.

3 GDPR. I och med att Squidpix sitter i Sverige så har vi inga som helst problem att skriva avtal. Vi har idag avtal med många av våra kunder. En bild är en personuppgift, slutkunden kommer behöva veta ifall bilderna skickas till Kina, Thailand eller Indien. Då är det bättre att bilderna redigeras i Örebro.

FRILÄGGNING_INNE_ARTIKEL.jpg

25 kr

PRIS per bild

Frågor? Fyll i formuläret nedanför.

Namn *
Namn
Eller företag
Offert, leveranstider, eller vilken fråga som helst.