Retuschering

retusch inne.jpg

INtresserad?

Klicka på beställ för att komma till vår wetransfer-sida och skicka bilderna direkt.

Förbättra bilden

Att ändra bilden med små medel. Städa bort damm, ta bort moire, ta bort veck, ändra färg på något, ta bort blänk, reflektioner, minska skugga, etc etc etc.

Det finns så otroligt mycket att göra, det finns så otroligt mycket att tycka. Retusch förekommer i nästan alla bilder, och det varierar så extremt mycket i vad som ska göras.

Därför har vi valt att för 99 kr så gör vi dessa mindre fix på din bild, men om det går över till bildbehandling så kommer vi meddela innan så att debiteringen blir rätt.

Men utgå från att städa, fixa och förfina, det faller inom retusch, att ändra något stort eller avancerat då faller det inom bildbehandling.

Varför Squdpix?

1. Kommunikation. Med oss finns det ingen översättning eller tidsskillnad. Du kan när som helst ringa, skicka meddelande eller komma över för att lösa ett problem.

2 Kvalitet. Vi värdesätter vårt varumärke, vi är utbildade och håller en väldigt hög standard. Våra kunder är återkommande sedan start och vi satsar på att hålla ett starkt band med våra kunder.

3 GDPR. I och med att Squidpix sitter i Sverige så har vi inga som helst problem att skriva avtal. Vi har idag avtal med många av våra kunder. En bild är en personuppgift, slutkunden kommer behöva veta ifall bilderna skickas till Kina, Thailand eller Indien. Då är det bättre att bilderna redigeras i Örebro.

retusch pris.jpg

99 kr

PRIS per bild

Frågor? Fyll i formuläret nedanför.

Namn *
Namn
Eller företag
Offert, leveranstider, eller vilken fråga som helst.