Unna dig en ny sida

shutterstock_383695384.jpg

INtresserad?

Klicka på beställ för att komma till vår wetransfer-sida och skicka bilderna direkt.

Snyggt, enkelt & rent

Din hemsida ska tala, och du ska kunna tala för din hemsida. Sitt inte på något som inte hänger med längre, dina besökare använder mobilen eller plattan nästan mer än den “vanliga” datorn, därför kan din hemsida idag inte bara vara utdaterad utan även ej anpassad.

Men det är lugnt, vi finns. vi kan och vi gör inte bara en sida, vi löser den där delen med grafik och foton, och allt det där med webbhotell, och vill du ha en helt ny sida ja men då ordnar vi med domän också.

Minsta pris är baspaketet, utöver det som ingår kommer priset att stiga. Maila eller ring för mer info.

Varför Squidpix?

1. Kommunikation. Med oss finns det ingen översättning eller tidsskillnad. Du kan när som helst ringa, skicka meddelande eller komma över för att lösa ett problem.

2 Kvalitet. Vi värdesätter vårt varumärke, vi är utbildade och håller en väldigt hög standard. Våra kunder är återkommande sedan start och vi satsar på att hålla ett starkt band med våra kunder.

3 GDPR. I och med att Squidpix sitter i Sverige så har vi inga som helst problem att skriva avtal. Vi har idag avtal med många av våra kunder. En bild är en personuppgift, slutkunden kommer behöva veta ifall bilderna skickas till Kina, Thailand eller Indien. Då är det bättre att bilderna redigeras i Örebro.

hemsida_inne2.jpg

8590 kr

Hemsida BAS


Hemsidan byggs i squarespace eller i wordpress. Allt efter dina önskemål


Frågor? Fyll i formuläret nedanför.

Namn *
Namn
Eller företag
Offert, leveranstider, eller vilken fråga som helst.